Locatie


Delftlanden is de jongste wijk van Emmen waar het fijn wonen en recreëren is. Het Noordbargerbos en recreatiegebied Grote Rietplas nodigen uit om er met de fiets of te voet op uit te trekken.

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de winkelcentra van de naastgelegen wijken Rietlanden en Bargeres. In het centrum van Emmen vindt u een ruim aanbod aan horeca en winkels. Iedere vrijdag kunt u op het marktplein terecht op de Warenmarkt met meer dan 100 kramen met diverse producten.

Delftlanden ligt zeer gunstig ten zuidwesten van het centrum van Emmen. In een mum van tijd bent u met de auto op de N34, A37 en A28. Met de trein erop uit? Ten zuiden van Delftlanden ligt station Emmen Zuid waar zowel de stop- als sneltrein stopt.

Situatie levensloopbestendige woningen

De acht levensloopbestendige woningen liggen op ruime kavels aan de Hondsrooswal. Elke woning heeft maar liefst twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Zo houdt u zicht op uw auto en hoeft u niet ver te lopen met die zware boodschappentas. Komen de kinderen op bezoek? Aan de overkant van de straat is genoeg parkeergelegenheid.

De berging achter de woning biedt ruimte om de tuinspullen op te bergen en de fietsen veilig neer te zetten. Een optionele vergroting van de berging of (extra) berging naast het huis bieden mogelijkheden om extra opbergruimte te realiseren.

De tuin is lekker overzichtelijk en beheersbaar. Hier kunt u in alle rust genieten van de zon met een goed boek.